Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 00:48 - Ей така...
Автор: ckrivko Категория: Лични дневници   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
0



 Оффтопик: Миналата седмица написах, ама наистина страхотна статия, честно! Писах вдъхновен, копчетата щракаха та чак искри излизаха, написах всичко на един дъх и... се оказа , че нета ми е спрял и че не съм си запазил писанията. Но бяха страхотни или поне ми се иска да вярвам, че е било така, а дори и да не е било никой няма как да разбере какво е. 

Миналото е история.
Бъдещето е мистерия.
Има само сега.

Попсувах си и си легнах. 
( ако искате да се научите как да псувате, то викнете си майстори и стойте покрай тях докато правят нещо. Тези хора ЗНАЯТ как да псуват с чувство, те имат съдържание и форма! Те са като Моцарт на псувните)

Та повод за Великата статия ( изчезнала в небитието) е пътуването ми с трамвай двайсе вечера. В него имаше и трима клошари, миришещи, пиещи и единия спящ. Едно момче искаше да ги сваля с идеята, че това е граждански дълг. Момчето говореше на "Вие", изглеждаше добре и не беше някаква отрепка от Атака  или поне така ми се струваше, а  и наистина искаше да направи нещо и да не е просто жертва.
Клошарите миришеха ( и който е пъувал в двайската зимата знае за какво иде реч) и нямаха билети. Влезнахме в спор с младежа, защото: 

- според мен не знаеш какво те очаква в живота. Може толкова дълго и продължително да падаш, да стигнеш такова дъно, да се пропиеш, да изгубиш дом и всякакви близки. И да си си виновен сам, но ... тогава имап нужда от помощ. Най , ама най- лесно се ритам псе. Най - лесно е да нападнеш слабия и всички това правим волно или неволно. Просто подсъзнателно ти се иска да осъдиш слабия. Да го ритнеш, да си го изкараш на него. 
Ако бяха футболни хулигани? Или некви келеши, които слушат чалга и са агресивни? Или мутрата с джипа?

А онези двеста и четиредесет типа в т. н народно събрание на което пише "Обединението прави силата"  И е адски вярно, те са обединени и ни мачкат както си искат. 
Хората се "храним" по форумите, караме се за политика, спорим , а те си правят техните магарии, лъжат ни и то право в очите и ние ги търпим... от страх. Кой щял да дойде или пък не знам какво си. 

Филип Димитров един от малкото свестни , интелигентни, културни политици  напуска политиката. 
Росен Петров едно от  многото ченгета навлиза в нея. Заедно с Ники Дудука. 

....................... не ми се пише повече, защото може да си оповръшам клавиатурата.....


п.п. А навънка луната расте. Въздухът ухае на пролет, звездите танцуват.

http://www.youtube.com/watch?v=CxNCL6WyNRE&list=PL26968AA06FA53D4D





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ckrivko
Категория: Лични дневници
Прочетен: 13810
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930